חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טונה נוסח נוטינגהם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טונה נוסח נוטינגהם משרה טריות
סלט טונה נוסח נוטינגהם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טונה נוסח נוטינגהם משרה טריות
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
1תפוח אדמה גדול מקולף
1גזר גדול מקולף
1ביצה קשה
½ קופסת שימורים אפונה ירוקה
6 כפות מיונז היינץ רגיל או קל
15 זיתים שחורים חתוכים קטן
קופסת טונה במים
מלח ופלפל
כף חומץ
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
1.מקלפים את הגזר וחותכים לריבועים קטנים, מרתיחים את הגזר במים עם כף חומץ וכף מלח
על מנת שלא יתפרק.
2.חותכים את תפוח האדמה לריבועים קטנים, ומכניסים לסיר עם הגזר- אחרי שהגזר התבשל
משך 10 דקות. כשהירקות רכים (כ-30 דק'), מוציאים לקערת הגשה ומצננים.
3.חותכים את הביצה לריבועים קטנים ומוסיפים לקערה.
4.מסננים את הטונה מנוזלים ומוסיפים לקערה.
5.מוסיפים את האפונה הירוקה, הזיתים המיונז, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי טעם.
מערבבים היטב ומצננים במקרר כשעה לפני ההגשה.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אינס
שתף את המתכון