חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טריאקי בסגנון שרתון שנחאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טריאקי
סטייק טריאקי בסגנון שרתון שנחאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טריאקי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחי סינטה (סירלוין)
פלפל שחור גרוס עבה
שמן תירס
2 כפות כף חומץ אורז לבן (מירין)
כוס רוטב סויה
כף סאקי או ברנדי
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.מוציאים את הבשר מהמקרר כ- 30 דקות טרם הצליה על מנת שיגיע לטמפ' החדר.
2.מפזרים מעל פלפל שחור.
3.מחממים מחבת עם מעט שמן בחום גבוה, וצולים את הסטייקים כדקה וחצי מכל צד.
מוציאים מהאש. ניתן להניח על הגבהה בצורת איקס כדי שלא יוציא את המיצים החוצה.
4.מוסיפים למחבת עם נוזלי הסטייק את הסוכר ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הסקי או
הברנדי(זהירות כי המחבת יתלקח!).
5.מוסיפים את חומץ האורז ואת הסויה ומערבבים היטב. מצמצמים כשליש מהרוטב משך כ- 5 דקות, מחזירים פנימה את הסטייקים לחימום, מוציאים ומגישים.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שרתון שנחאי
שתף את המתכון