הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
½ כוס שמן
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
כמה טיפות מי ורדים או ¼ כפית הל כתוש
שקדים מולבנים לקישוט
אופן ההכנה
1 . מערבבים בסיר, קמח ושמן על אש בינונית
ומטגנים בבחישה מתמדת עד שהקמח מזהיב בצורה אחידה.
2 .ממיסים את הסוכר במים ומוסיפים עם מי הוורדים לסיר.
3 . ממשיכים לבשל על אש בינונית-קטנה,
בבחישה מתמדת, עד שהתערובת סמיכה ואחידה (בלי גושים).
4 . יוצקים לצלחת ומקשטים בשקדים או פיסטוקים שלמים קלויים.
5 . מגישים חמים, עם פיתה עיראקית חמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון