הוראות הכנה
מרכיבים
8 נקניקיות מרגז טריות חתוכות לחתיכות בגודל 3 ס"מ
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות
1 פלפל חריף קצוץ לטבעות דקות (לא חובה)
1 שן שום קצוצה
½ כפית אורגנו טרי כ1 ענף עלים בלבד
½ כפית תימין טרי כ 1 ענף עלים בלבד
½ כוס מרק עוף (אפשר מים עם 1/2 כפית אבקת מרק עוף)
2 כפות רסק עגבניות
כף שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. מטגנים מעט את הנקניקיות במחבת עם השמן ,עד הזהבה קלה
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות
3. מוסיפים את פרוסות השום לדקה
4. מוסיפים את הפלפלים וצורבים עוד כ 5 דקות לערך
5. מטבלים בפלפל השחור ומעט מלח
6. מוסיפים את ½ הכוס מרק עוף ומערבבים כמעה תוך ניכוי תחתית המחבת.
7. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות מערבבים ומצמצמים רוטב עד הסמכה כבדה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון