חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות מרגז בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקיות המארגז הטריות מעדן הן הן בפיקנטיות והן בטעמן לאחר עשייתן ובמיוחד brכשהן חלק מתבשיל
נקניקיות מרגז בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקיות המארגז הטריות מעדן הן הן בפיקנטיות והן בטעמן לאחר עשייתן ובמיוחד brכשהן חלק מתבשיל
הוראות הכנה
מרכיבים
8 נקניקיות מרגז טריות חתוכות לחתיכות בגודל 3 ס"מ
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות
1 פלפל חריף קצוץ לטבעות דקות (לא חובה)
1 שן שום קצוצה
½ כפית אורגנו טרי כ1 ענף עלים בלבד
½ כפית תימין טרי כ 1 ענף עלים בלבד
½ כוס מרק עוף (אפשר מים עם 1/2 כפית אבקת מרק עוף)
2 כפות רסק עגבניות
כף שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. מטגנים מעט את הנקניקיות במחבת עם השמן ,עד הזהבה קלה
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות
3. מוסיפים את פרוסות השום לדקה
4. מוסיפים את הפלפלים וצורבים עוד כ 5 דקות לערך
5. מטבלים בפלפל השחור ומעט מלח
6. מוסיפים את ½ הכוס מרק עוף ומערבבים כמעה תוך ניכוי תחתית המחבת.
7. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות מערבבים ומצמצמים רוטב עד הסמכה כבדה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון