הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
5 תפוח עץ ( גראנד סמית ירוק )
¼ כוס מי ורדים פרסיים ( גלוב ) או מי ורדים רגילים
אופן ההכנה
1. ממיסים את הסוכר במים על האש,
ומצמצמים עד שמתקבלת כמות של כ-½ כוס סירופ סוכר,
ומניחים לזה להיתקרר .
2. מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה ומוסיפים את סירופ הסוכר המקורר .
3. מוסיפים את מי הוורדים ומכניסים למקפיא למשך שעה וחצי .
4. מערבבים ומחזירים למקפיא וחוזר חלילה עד לקבלת מרקם של ברד .
מגיש:
מקור: רחל נורליאן, מגזין דרך האוכל
שתף את המתכון