חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר (קיפטה) מרוקאית ברוטב עגבניות עמוק
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקיפטה המרוקאית ידועה בטעמה המיוחד והעדין
כדורי בשר (קיפטה) מרוקאית ברוטב עגבניות עמוק
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקיפטה המרוקאית ידועה בטעמה המיוחד והעדין
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית שמן תירס
לרוטב:
2 קופסאות קטנות רכז עגבניות
2 בצלים חתוכים לטבעות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הקציצה מערבבים היטב ונותנים לנוח כמחצית השעה
2. יותרים קציצות בסגנון קובה נבלוסיה
3. על מצלית מרוחה בשמן או מחבת טפלון משחימים את הקציצות מכל צדדיהן
4. בסיר עם 2 כפות שמן תירס מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את רסק העגבניות
ומטגנים תוך עירבוב עד שצבעו משתנה לאדום כהה כמעט חום.
5. מוסיפים את התבלינים וכ 2 כוסות מים. עד שכמעט קציצות הבשר יהיו מכוסות
6. מוסיפים את קציצות הבשר מנמיחים אש ומבשלים עד שהרוטב הופך להיות אדום עז
וסמיך
*** מומלץ לאכול עם אורז ליד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה
שתף את המתכון