הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית שמן תירס
לרוטב:
2 קופסאות קטנות רכז עגבניות
2 בצלים חתוכים לטבעות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הקציצה מערבבים היטב ונותנים לנוח כמחצית השעה
2. יותרים קציצות בסגנון קובה נבלוסיה
3. על מצלית מרוחה בשמן או מחבת טפלון משחימים את הקציצות מכל צדדיהן
4. בסיר עם 2 כפות שמן תירס מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את רסק העגבניות
ומטגנים תוך עירבוב עד שצבעו משתנה לאדום כהה כמעט חום.
5. מוסיפים את התבלינים וכ 2 כוסות מים. עד שכמעט קציצות הבשר יהיו מכוסות
6. מוסיפים את קציצות הבשר מנמיחים אש ומבשלים עד שהרוטב הופך להיות אדום עז
וסמיך
*** מומלץ לאכול עם אורז ליד
מגיש:
מקור: קמיליה
שתף את המתכון