הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס קוביות פאפיה טריה חתוכה לקוביות בינוניות
½ כוס קוביות מנגו טרי
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק או אדום חתוך לרצועות או שלוש שיני שום קצוצות דק
1 אבוקדו חתוך לקוביות (לא חובה)
1 חופן עלי קוסברה קצוצים
½ פלפל ירוק חריף
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס עבה
½ כפית שמן זית
1 כפית שטוחה סוכר
1/8 כוס מיץ לימון או לימון סחוט
1 כפית גרדת לימון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים סוגרים בנילון נצמד לחצי שעה במקרר
מוציאים מערבבים היטב ומגישים
מגיש:
מקור: השף טוני טרנטילו
שתף את המתכון