הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר שרימפס טרי
½1 כפיות מלח ים
½ כוס מים
2 שיני שום פרוסות לפרוסות
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
1. שוטפים את השרימפס במים קרים
2. מרתיחים את חצי הכוס מים והמלח במחבת על אש גדולה
3. מוסיפיפ את השום הפלפל והשרימפס ומכסים לחצי דקה.
4. פותחים והופכים
5. מכסים שוב לחצי דקה וכן הלאה עד שהשרימפסים הופכים לכתומים
לא יותר מ 4 דקות בישול
6. מוציאים לצלחת הגשה ואוכלים מיד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון