חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה בורגול עיראקית מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה עיראקית מטוגנת ההבדל בין הקובה העיראקית למצרית brשבקובה העיראקית מעטה הבורגול מעורב בבשר טחון בעוד המצרית brעוטה מעטה בורגול בלבד
קובה בורגול עיראקית מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה עיראקית מטוגנת ההבדל בין הקובה העיראקית למצרית brשבקובה העיראקית מעטה הבורגול מעורב בבשר טחון בעוד המצרית brעוטה מעטה בורגול בלבד
הוראות הכנה
מרכיבים
למעטה:
1 כוס בורגול דק שהושרה במים קרים כ 15 דקות
½ קילו בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים לרבעים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית פלפל אנגלי
½ כפית קינמון
¼ כפית צילי גרוס
למילוי:
½ קילו בשר טחון עבה
1 בצל גדול קצוץ לרצועות
50 ג"ר פיסטוק חלבי קלוי קלות על מחבת
קמצוץ מלח
¼ כפית כמון
¼ כפית פלפל שחור
לטיגון:
שמן תירס לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול בקערה עם מים עד שתופח כ 15 דקות מסננים ומוציאים נוזלים על ידי סחיטה בכף היד.
2. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ומערבבים היטב
3. מעבירים את התערובת למעבד מזון ומוסיפים את רבעי הבצלים טוחנים עד קבלת עיסה
אחידה וחלקה כמו משחה גסה .
למילוי
4. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד הזהבה מוסיפים את הבשר והתבלינים
תוך ערבובו ע"י מזלג למניעת גושים עד שהוא משנה את צבעו לאפור.
5. מסננים את הבשר ומוסיפים לו את הפיסטוק חלבי
להרכבת הקובה:
6.לוקחים כדור פינג פונג מתערובת הציפוי ביד רטובה עם מים ודוחפים אצבע למרכזו בתנועת
סיבוב עד ליצירת כיס שדפנותיו כמה שיותר דקות ממלאים את הכיס במילוי וסוגרים תוך גלגול של המעטפת החיצונית עד קבלת צורת לימון.
7. מטגנים בשמן עמוק עד השחמה .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נאגי
שתף את המתכון