חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים בקרמל צילי ואשכולית אדומה או תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החטיף הלאומי בגירסת שגב מדהים
כנפיים בקרמל צילי ואשכולית אדומה או תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החטיף הלאומי בגירסת שגב מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
16 כנפיים
1 אשכולית אדומה או תפוז מפולטת לפעמונים
1 כוס מיץ אשכוליות אדומות/תפוז
1 כוס רוטב צילי חמוץ מתוק
1/2 כוס יין לבן חצי יבש
1/2 כוס סוכר
1/8 כוס שמן
1 כפית שום כתוש
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1.5 כפיות מלח גס
חופן כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. בקערה מניחים את הכנפיים ומוסיפים את הפלפל, השום, המלח ושמן ומעסים היטב
מצפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות
2. בתבנית מסדרים את הכנפיים ברווחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות
ל40 דקות (הופכים אחרי 20 דקות)עד שמזהיבות
3. במקביל בסיר על להבה גדולה מכניסים את המיץ ושן שום קצוצהוחצי כוס סוכר ומביאים
לרתיחה
4. בסיר נוסף על להבה בינונית מכניסים את היין ורוטב הצילי ומביאים לרתיחה
5. מאחדים את תכולת שני הסירים לסיר אחד ומביאים לרתיחה מנמיכים אש לבינונית לכ 15
דקות ומצמצמים את הנוזל עד שכף שניכנסת יוצאת עם הרוטב עליה מוסיפים את הקוסברה.
6. מוציאים את הכנפיים מהתנור ומוסיפים לסיר ל 3 -4 דקות
7. מוצאים את הכנפיים לצלחת הגשה וזוללים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון