חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ טונה בטעם של פעם בככר לחם שחור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טונה פריך. brכריך גדול כמו ארוחה שלמה מפנק ומשביע. brבשנות ה 60 שההמבורגר והגאנק פוד לא היו מצויים במחוזותינו brוהרווחה הכלכלית לא נחתה עדיין, לצהריים היינו אוכלים "סנצוויץ" חצי לחם שתוכנו רוקן brובתוכו היינו אוכלים חביתה ועגבניה או סנדוויץ טונה הטעמים עדיין על שפתי brטעים מזין ובטח בריא יותר מהמבורגר סינטטי brנסו ותהנו br
סנדוויץ טונה בטעם של פעם בככר לחם שחור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טונה פריך. brכריך גדול כמו ארוחה שלמה מפנק ומשביע. brבשנות ה 60 שההמבורגר והגאנק פוד לא היו מצויים במחוזותינו brוהרווחה הכלכלית לא נחתה עדיין, לצהריים היינו אוכלים "סנצוויץ" חצי לחם שתוכנו רוקן brובתוכו היינו אוכלים חביתה ועגבניה או סנדוויץ טונה הטעמים עדיין על שפתי brטעים מזין ובטח בריא יותר מהמבורגר סינטטי brנסו ותהנו br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גמבה
1 בצל אדום
1 מלפפון ירוק –רק את החלק עם הקליפה
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
1 שן שום קצוצה דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
¼ פלפל חריף קצוץ דק
מעט מלח ופלפל שחור
מיץ מלימון טרי
¼ כוס שמן זית
2 קופסאות של טונה משומרת בשמן
¾ לחם שחור נקי מהחלק הרח- החלק הלבן
אופן ההכנה
מחממים מחבת טפלון לחום גבוה, בוזקים את שמן הזית ומקפיצים את הבצל עם השום, מטגנים לגוון חום זהוב ומוסיפים את הפלפל, הסלרי, הפטרוזיליה ולבסוף העגבניה. מקפיצים
כדקה נוספת ומכבים את הלהבה . מתבלים במלח ופלפל גרוס, סוחטים לימון ומקפיצים שוב.
מוסיפים את הטונה מפוררת גס והמלפפון הקצוץבקערה ומערבבים במרץ על מנת שכל הטונה תתחבר היטב עם הירקות וכך הטעמים יקפצו מדרגה.
מכניסים את כל התענוג לתוך ה ¾ ככר לחם ה "סנדביץ'" ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון