הוראות הכנה
מרכיבים
2קילו בשר טחון
2בצלים גדולים
חצי כוס פירורי לחם
תבלין כוסברה עלים קצוץ או עלים טריים
1כפית כמון
1כף מרק עוף
2כפות שמן
1כף כרכום
3כפות שמן
אופן ההכנה
לוקחים קערה בינונית שמים את בשר טחון אכ פירורי לחם מגרדים חצי בצל
אכ מוסיפים את כוסברה ואת כפית כמון ואת כף מרק עוף מערביבם בידיים הכל ביחד 10 שניות בצד מקום מוצל לוקחים את הבצל קוצצים אות לחתיכות מרובעות קטנות מוסיפים את כף כרכום לוקחים את קערה שבה נימצאת העיסה של בשר טחון יוצרים כדורים קטנים לסיר מאדים מוסיפים 3כפות שמן מאדים את הכלאת הבצל והקציצות ביחד מוספים 3כוסות מים לסיר חצי שעה בישול בתאבון מתאים לכל תוספת בתיאבון
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון