חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נאגטס קטיטות מבשר עוף טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נאגטס מבשר עוף טחון עבה נימוח בפה טעים וללא חומרים לא ידועים!!!!
נאגטס קטיטות מבשר עוף טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נאגטס מבשר עוף טחון עבה נימוח בפה טעים וללא חומרים לא ידועים!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות עוף
150 ג"ר פרורי לחם לציפוי
50 ג"ר קמח לבן
2 ביצים
כף מלח
¾ כפית פלפל שחור (אפשר יותר)
3 שיני שום כתושות (או חצי כפית אבקת שום)
¼ כפית חאווייג` (או תבלין שווארמה)
¼ כפית כורכום
½ כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
קמצוץ צ`ילי גרוס
אופציונלי כף חרדל
אופן ההכנה
1. מנקים את חזות העוף מעצמות ושיירים וחותכים אותם לקוביות של 3X3
2. במעבד מזון עם מחצית מהתבלינים והחרדל קוצצים בפולסים את חזות העוף
לטחינה גסה
3. בקערה מערבבים את פרורי הלחם עם יתרת התבלינים
4. בקערה מערבלים היטב את 2 הביצים לקבלת בלילה אחידה
5. מסדרים קערה עם הבשר הקצוץ, קערה עם הקמח, קערה עם הביצים, קערה עם פרורי
הלחם, מגש מצופה בנייר אפיה
6. ביד מקומחת לוקחים כדור קטן מהבשר הטחון ומעצבים לצורה הרצויה וטובלים בקמח
מעבירים לביצה ולפרורי הלחם ומצפים היטב
7. מעבירים למגש בגמר עיצוב כל הכמות מעבירים למקרר ל 20 דקות
8. במחבת טפלון עם שמן התירס מטגנים על אש בינונית נמוכה כ 4 דקות לכל צד עד
להזהבה מוציאים לנייר סופג
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף עומרי שחר
שתף את המתכון