הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סולת
2 כוסות מים
2 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית מחוקה כורכום למי שאוהב קוסקוס צהוב
אופן ההכנה
בסיר בינוני מרתיחים מים שמן ומלח (וכורכום אם משתמשים)
לאחר הרתיחה, מוסיפים את הסולת וומערבבים במרץ עד שהמים נספגים בסולת.
מכסים, ומעבירים ללהבה הכי נמוכה, לאש הכי קטנה, בול 7 דקות.
מכבים את האש ומשאירים לא מכוסה 3 דקות.
מערבבים בעדינות ולפורר מעט את הגושים.
מנפים בנפת הקוסקוס לתוך קערה.
וזהו....
אני מחממת את זה כרגיל מעל המרק.
בתיאבון
מגיש:
מקור: אודטה דנין שוורץ
שתף את המתכון