חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה מלאווח ביתי ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה פשוט בלתי יאומן כמה שזה טעים הילדים יחסלו את זה בשניה והגדולים יתענגו
פיצה מלאווח ביתי ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה פשוט בלתי יאומן כמה שזה טעים הילדים יחסלו את זה בשניה והגדולים יתענגו
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק המלאווח:
300גר' סולת
150 גר' קמח
מלח ופלפל
50 גר' חמאה או מרגרינה נמסה עם 3 כפות שמן זית
למילוי:
400 גר' בשר קצוץ
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
1 כפית אבקת שום
2 בצלים קצוצים לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן ירקות
3 כפות גבינה צהובה מגורדת (לא חובה)
אופן ההכנה
אופן הכנת עלי המאלווח:
*שמים את הסולת עם הקמח במיקסר, ומעבדים עם מים (בערך 2 כוסות), עד שמתקבל בצק
רך אך לא דביק.
*טובלים את היד בתערובת המרגרינה והשמן ויוצרים מהבצק עיגולים בגודל של כדור גולף.
אופן הכנת המילוי:
*מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם העגבניה, פלפל אדום, מלח ופלפל.
*מוסיפים למחבת גם את הבשר הטחון מעורבב עם פפריקה, כמון, שום, מלח ופלפל.
מטגנים את התערובת עד שהבשר שחום ומוכן.
להרכבה:
*מרטיבים את הידיים בתערובת השמן, ומשטחים את הבצק עם היד לעלי מלאווח.
1.מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את המלאווח מצד אחד משך כדקה.
2.מוציאים את העלה מהמחבת ופורסים אותו על משטח עבודה.
שמים על הבצק 2-3 כפות מתערובת הבשר.
3.מטגנים עוד עלה מצד אחד, ומכסים את העלה עם שכבת הבשר. מהדקים בצדדים על מנת
שלא יפתח.
4.שמים מעל עוד שכבת בשר, ומעל עוד עלה מלאווח מטוגן מצד אחד.
מסדרים את העלים כך שיהיו באותו הגודל. ניתן להוסיף עד 5 שכבות.
5.כשהמאפה מוכן עם שכבת מלאווח שטוגן מצד אחד למעלה, מעבירים את כולו למחבת,
הופכים, ומטגנים את השכבה העליונה.
6.מוציאים את המאפה מהמחבת. ניתן לפזר מעליו שכבת גבינה צהובה (לא חובה).
חותכים למשולשים ומגישים חם.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: sousoukitchen
שתף את המתכון