חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דונאטס של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחנוכה קצת אחרת...
דונאטס של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחנוכה קצת אחרת...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
1 חב' שימרית – 50 גר'
1 כף אינסטנט פודינג וניל
10 גר' מלח
50 גר' חמאה
2 כפות שמן קנולה
1 כפית תמצית וניל
10 גר' משפר אפיה לבצק שמרים
אופן ההכנה
1. במיקסר בעזרת וו לישה מערבבים את כל החומרים למעט החמאה והמלח במשך 4 דק'.
2. לאחר מכן תוך כדי הלישה מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב במשך עוד 10 דק'.
3. בסוף מוסיפים את המלח ומערבבים עוד דקה ומוציאים את הבצק מהמיקסר,ומכניסים לקערה מקומחת ועוטפים בניילון , משאירים ל-1/2 שעה למנוחה בטמפ' החדר .
4. מוציאים את הבצק מהקערה ומרדדים בעובי של 1 ס"מ קורצים בעזרת 2 כוסות בגדלים שונים עיגול גדול שבמרכזו חור.
5. מתפיחים שעה ומטגנים בשמן עמוק וחם 3 דקות מכל צד.
6. כשמוציאים מקררים ומצפים בציפויים שונים : שוקולד מריר,שוקולד לבן,קפה גלאס רויאל ועוד.
ציפויים :
1. שוקולד מריר:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
א. מרתיחים שמנת ושופכים לקערת השוקולד.
ב. מערבבים עד קבלת ג'אנש חלק ומבריק.
ג. ממתינים 15 דקות ומצפים את הדונאטס.
2. שוקולד לבן:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה:
באותו האופן של השוקולד מריר.
מגיש: גן-עדן
מקור: קונדיטור מיקי שמו
שתף את המתכון