חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד אוורירי מדהים (פרווה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשים קינוח קל להכנה טעים ומתאים לכל אירוע
מוס שוקולד אוורירי מדהים (פרווה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשים קינוח קל להכנה טעים ומתאים לכל אירוע
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם קצפת צימחית השף הלבן
200 גרם שוקולד מריר פרווה
4 ביצים
2 כפות יין מתוק או ליקר
אופן ההכנה
1) על סיר כפול ממיסים את השוקולד
2) בנתיים שהשוקולד נמס מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים + קורט מלח
3) מקציפים את הקצפת הצימחית ומערבבים מעדינות ביחד עם החלבונים
4) מוסיפים לחלמונים את היין או ליקר ומערבבים
5) כשהשוקולד נמס מסירים מהאש ומוסיפים מהר את החלמונים ומערבבים עד לתערובת חלקה ומבריקה.
6) מוסיפים בעדינות את הקצפת ומערבבים בתנועה סיבובית עדינה עד שהכל נבלע ויש בלילה חלקה
7) מוזגים לצלוחיות או גביע יין ומכניסים למקרר לכמה שעות
8) אפשר תמיד לגוון את המוס יחד עם עוגה.
9) מכינים מראש עוגת שוקולד במאגר מתכונים של ניבה חוצים בשניים ומוזגים את המוס באמצע מקררים כמה שעות במקרר ובתאבון
שיהיה בתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור:
שתף את המתכון