חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 פלפלים ירוקים בהירים
2 פלפלים אדומים
2-3 פלפלים חריפים
5-6 שיני שום קצוצים
2 עגבניות
10 גבעולי כוסברה קצוצים
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון טרי
מלח ופלפל שחור - לפי טעם
אופן ההכנה
מניחים את כל הפלפלים בתבנית בתנור בחום גבוה על מצב גריל או לקלות על אש גלויה, קולים אותם מכל הכיוונים.
כאשר הם מוכנים מוציאים אותם ישר לשקית ניילון אטומה לכמה דקות - כך יהיה קל יותר לקלף אותם .
לאחר הקילוף מוציאים להם את הגיבעול והגרעינים וקוצצים אותם לחתיכות קטנות.
חולטים את העגניות במים חמים קולפים ומורדים את הגרעינים וקוצצים אותם לתוך הסלט, מוסיפים את השום הקצוץ,הכוסברה ושאר התבלינים ומערבבים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון