הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לעוגה :
1 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה
¼ כפית מלח
2 ביצים
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוזים
1 כף גרד קליפת תפוז
1 כף תמצית וניל
1 כפית קינמון
½ כפית אגוז מוסקט
100 ג"ר פרג
4-5 גזרים קלופים ומגוררים דק לאחד וחצי כוסות
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
תבנית בקוטר 22 ס"מ, משומנת
אופן ההכנה
מקציפים, בקערת מערבל, את הביצים והסוכר במהירות בינונית. מוסיפים את השמן
ולאחר מכן את הוניל והתבלינים. מוסיפים את הקמח אבקת הסודה והמלח. מערבבים
לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים, בעזרת כף, את הגזר גרידת התפוז והאגוזים.
יוצקים לתבנית ואופים 45 דקות ב- 180°c.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון