חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאגין צלעות טלה של חני שוקרון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין צלעות טלה של חני שוקרון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים קלופים וחתוכים לפרוסות של 1 ס"מ
6 צלעות טלה מהצלעות הראשונות בכתר
2 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
2 ראשי שום חצוי
1 כוס יין (קידוש)מתוק אדום
חופן צימוקים
6 משמשים
10 שזיפים ללא גלעין
אופן ההכנה
ההכנה
מכניסים לסיר 1/4 כוס שמן מוסיפים את הבצלים ו-4 כפות סוכר ומאדים עד להזהבה יפה, מוסיפים את הכבש, מתבלים בקינמון טחון,מלח,פלפל שחור גרוס, 2 ראשי שום חצויות, וסוגרים את הבשר בתבלינים. מטגנים משני הצדדים קלות.
בטאג'ין מפזרים את רוב הפירות היבשים, מניחים במרכז את השום שטוגן קודם חצוי ומחצית מהבצל המטוגן בסיר.
מניחים בצורה אסטטית יפה את הצלעות. מפזרים את יתרת הפירות היבשים, את הבצל ויוצקים כוס יין. לגרוס מעט פלפל שחור מעל הכל.
מכניסים לתנור חם 200 מעלות לחצי שעה.
מנמיכים ל 150 מעלות לשעתיים.
לפני ההגשה לתת מכת חום של 200 מעלות לרבע שעה.
מוסיפים 2 כוסות יין מתוק אדום 200 גר' צימוקים,200 גר' משמשים יבשים, 200 גר' שזיפים מגולענים מערבבים ונותנים לזה להתבשל על אש נמוכה נמוכה עד 3 שעות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השפית חני שוקרון ביצוע ששת שצ https://sesht.spaces.live.com/blog/cns!368C6D43DC804A88!6054.entry
שתף את המתכון