חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירות חצילים ברוטב בולונז בנוסח פאז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירות חצילים ברוטב בולונז עמוק מעדן אמיתי
סירות חצילים ברוטב בולונז בנוסח פאז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירות חצילים ברוטב בולונז עמוק מעדן אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
לחציל :
3 חצילים בינוניים
1/4 כוס שמן תירס לטיגון
1כפית מלח
1כפית פלפל שחור
לבולונז :
250 ג"ר בשר קצוץ
3 עגבניות גדולות ובשלות קצוצות דק
3 כפות שמן תירס
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1.5 כפיות פפריקה
4 שיני שום כתושות
1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
לציפוי :
150 ג"ר טופו מגורד
30 ג"ר אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. חוצים את החצילים לאורכם
2. קולפים עם מקלף את תחתיתם
3. ממליחים ומפלפלים
4. במחבת עם רבע כוס שמן מטגנים את החצילים משני צידהם עד הזהבה קלה
5. מניחים על נייר סופג
לבולונז:
6. במחבת עם 3 כפות שמן מטגנים כמהה את העגבניות והתבלינים עד למצב רוטב
7. מוסיפים את הבשר ומערבבים כל העת עם מזלג כדי שלא יתגבש לגוש עד לסמכת הרוטב
ומניחים בצד
8. במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה
הרכבת המנה:
9. בתבנית אפיה מסדרים את החצילים זה לצד זה ומורחים שכבה יפה מהבשר הטחון
10. מעל מפזרים בנדיבות מהבצל המטוגן מעל מפזרים טופו מרוסק ואגוזי מלך
11. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 20 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://www.howcast.com/videos/113439-Eggplant-Bolognaise-Aubergine-Bolognaise
שתף את המתכון