הוראות הכנה
מרכיבים
12 סרדינים גדולים מנוקים ותוכים לאורך (לזלוף לביטנם מעט מיץ לימון)
המילוי
1 כף אריסה
5 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטריזיליה
1/2 כוס קוסברה
כף פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
מלח
2 כפות שמן
לערבב הכל יחד
לציפוי
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
1/2 כוס פנקו
אופן ההכנה
1.למלא את הסרדינם במילוי לסגור אחד על השני ולטבול בקמח, ביצה, ופנקו
2.במחבת עם רבע כוס שמן מטגנים את הסרדינים משני הצדדים
3. מניחים על נייר לספיגת השמן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון