חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה פטטה במילוי פטה פרמזן ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה פטטה עם מילוי גבינת פטה פרמזן ופיסטוק מדהים
קובה פטטה במילוי פטה פרמזן ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה פטטה עם מילוי גבינת פטה פרמזן ופיסטוק מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
לקובה:
2-3 תפוא"ד מבושלים בקליפתם כ 15 דקות עד חצי רכות
1 ביצה
2 כפות קמח תירס
2 כפות פרורי לחם או קמח מצה
1 כפית מלח (באם משתשים בטוב טעם)
½ כפית כורכום לא חובה
למילוי:
300 ג"ר טוב טעם או פטה מגוררת דק
4 כפות גדושות גבינה לבנה
4 כפות פרמזן מגורד
1/4 כוס עירית קצוצה
1/4 כוס פיסטוק חלבי קצוץ
½ כוס פטרוזיליה או שמיר קוץ (לא חובה)
½ כפית מלח (באם משתשים בטוב טעם)
½ כפית פלפל לבן
¼ כפית כמון
לטיגון:
¼ כוס שמן תירס
מחבת
אופן ההכנה
לקובה:
1. קולפים את תפוא"ד ומרסקים אותו על פומפיה
2. מוסיפים את קמח התירס ופרורי הלחם או קמח המצה וביצה ולשים עד קבלת עיסה עבה
3. מניחים בצד ל 15 דקות
למילוי:
4. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי עד קבלת עיסה חלקה יחסית
להרכבה:
5. לוקחים לכף היד כף תפוא"ד ומשטחים בכף היד עם כפית שמים מילוי על 70% ומקפלים את היתרה מעל המילוי ומסדרים יפה לעיגול
6.טובלים במעט קמח תירס שעורבב עם פרורי לחם
7.מטגנים את הקציצות במחבת עם רבע כוס שמן עד הזהבה הופכים ומזהיבים צד שני ואז
הופכים שוב עד השחמה קלה
8. מוציאים לנייר סופג ושומרים שלא יגנב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נאגי
שתף את המתכון