חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בסירופ בלסמי חריף של השף עמיר אילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף בטעם גן עדן
כבדי עוף בסירופ בלסמי חריף של השף עמיר אילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף בטעם גן עדן
הוראות הכנה
מרכיבים
תבלינים:
1 כוס קמח
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
1 כף אבקת שום
1 כף אבקת בצל
1 כף מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית טימין יבש טחון
לכבדים והסירופ:
1 ק?ג כבדי עוף טריים
300 גרם חמאה
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות חומץ בלסמי
2 כוסות חומץ יין אדום
1/2 כוס סוכר
3 כפות סוכר חום
1 יח? (או יותר) פלפל שטה יבש שלם
1/4 כוס צילי תאילנדי מתוק (זה עם החתיכות הקטנות)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים את הקמח והתבלינים (8 הרכיבים הראשונים).
2.במחבת גדולה מצמצמים את הבלסמי, חומץ היין והסוכר עם השטה עד שמגיעים לדרגת סירופ בינוני (כחצי כוס). נפטרים מפלפל השטה, מוסיפים את הצ?ילי המתוק ומערבבים היטב. (סירופ זה יישמר במקרר עד שנה )
3.מכניסים לקערה את הכבדים והקמח המתובל; מצפים היטב.
(למי שמעוניין, לפני הציפוי בקמח ניתן להשרות את הכבדים בחלב רגיל למשך שעה שעתיים כדי לנטרל אותם מעט מטעמי לוואי.)
4.מחממים מחבת כבדה עם שמן זית וחמאה, מכניסים בזהירות את הכבדים ומטגנים לדרגה הרצויה (אני לא מעז לעבור את המידה: מדיום רייר). חשוב להגיע לפריכות בחוץ אך שהמרכז יישאר עשוי למחצה.
5.מגישים עם זילוף של סירופ הבלסמי שהכנו. אפשר, כמו בצילום על מצע של ארוגולה רעננה וטבעות בצל חי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף עמיר אילן מסעדת הדסון https://chefilan.com/blog/?p=55
שתף את המתכון