חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי כתף טלה עם כרוב ניצנים וכרשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בעל ניחוח ארומטי מדהים
צלי כתף טלה עם כרוב ניצנים וכרשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בעל ניחוח ארומטי מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
1/2 ק"ג כתף טלה חתוכה לקוביות גדולות
1/2 כף פלפל שחור
1/2 כף מלח
1 ליטר מרק עוף צח או מים
1/4 כוס שמן זית
300 גרם כרוב ניצנים טרי
2 כרשות צעירות חתוכות למקטעים באורך 5 ס"מ
4-5 ענפי טימין טרי
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים קצוצים דק
להגשה:
שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מניחים את הבשר בסיר רחב עם שמן זית ומטגנים (סוגרים) את קוביות הבשר עד הזהבה
2.יוצקים על הבשר את המרק או המים ואת שמן הזית. מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
3.מחלישים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים ברתיחה עדינה כשעתיים, עד שהבשר רך.
4.מגלים את הסיר ומוסיפים את יתר המרכיבים. מבשלים כ-25 דקות.
בהגשה מטפטפים שמן זית על כל מנה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון