הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית : מרובעת 22*22 ס"מ אני השתמשתי בתבניות הפלסטיק השחורות של ניקול מכינים סוגרים עם המכסה המצורף ושולחים להקפאה.
שכבה ראשונה :
1 חבילת עוגיות אוריאו (176 גרם) טחונות
1 גבינת שמנת (225 גרם)
2 כפיות קקאו
4 כפיות סוכר
שכבה שניה:
1 צנצנת ריבת חלב (מליצה על ריבת חלב של חברת מיה)
שכבה שלישית:
מכינים מוס ריבת חלב
1 אבקת פודינג וניל ריבת חלב
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
שכבה רביעית:
מכינים גנאש שוקולד
200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
150 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית שמן קנולה (לא מורגש בטעם אך נותן ברק)
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
מערבבים עוגיות טחונות וגבינה יחד.
בכוס ממיסים סוכר וקקאו במעט מים ומוסיפים לבלילת הגבינה
משטחים בתחתית התבנית ומכניסים לקירור לייצוב.
שכבה שניה:
מורחים מעל שכבת הגבינה ומכניסים למקרר .
שכבה שלישית:
מקציפים הכל יחד לקציפה אורירית ומורחים מעל שכבת ריבת החלב , מחזירים למקרר.
שכבה רביעית:
ממיסים שוקולד שמנת ושמן יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות ומערבבים עד המסה .
שופכים מעל שכבת המוס ושולחים להקפאה עד למחרת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון