חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבועי שוקולד מוס ריבת חלב ואוריאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבועי שוקולד ומוס ריבת חלב - 4 שכבות של שחיתות
ריבועי שוקולד מוס ריבת חלב ואוריאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבועי שוקולד ומוס ריבת חלב - 4 שכבות של שחיתות
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית : מרובעת 22*22 ס"מ אני השתמשתי בתבניות הפלסטיק השחורות של ניקול מכינים סוגרים עם המכסה המצורף ושולחים להקפאה.
שכבה ראשונה :
1 חבילת עוגיות אוריאו (176 גרם) טחונות
1 גבינת שמנת (225 גרם)
2 כפיות קקאו
4 כפיות סוכר
שכבה שניה:
1 צנצנת ריבת חלב (מליצה על ריבת חלב של חברת מיה)
שכבה שלישית:
מכינים מוס ריבת חלב
1 אבקת פודינג וניל ריבת חלב
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
שכבה רביעית:
מכינים גנאש שוקולד
200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
150 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית שמן קנולה (לא מורגש בטעם אך נותן ברק)
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
מערבבים עוגיות טחונות וגבינה יחד.
בכוס ממיסים סוכר וקקאו במעט מים ומוסיפים לבלילת הגבינה
משטחים בתחתית התבנית ומכניסים לקירור לייצוב.
שכבה שניה:
מורחים מעל שכבת הגבינה ומכניסים למקרר .
שכבה שלישית:
מקציפים הכל יחד לקציפה אורירית ומורחים מעל שכבת ריבת החלב , מחזירים למקרר.
שכבה רביעית:
ממיסים שוקולד שמנת ושמן יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות ומערבבים עד המסה .
שופכים מעל שכבת המוס ושולחים להקפאה עד למחרת
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון