הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 כפות מיונז הלמנס איכותי
2 כפיות חרדל דיג'ון איכותי, אפשר גרגרים ואפשר חלק
1/2 בצל קטן או 2 בצלים ירוקים או חופן עירית, קצוץ דק
פלפל ומלח
אופן ההכנה
לשים את הביצים במים קרים בסיר קטן ומרגע הרתיחה לבשל את הביצים למשך רבע שעה, לא יותר.
מיד לאחר שמורידים את הביצים מהאש לשטוף אותן במים קרים, אחרי שהביצים מתקררות לקלף אותן ולגרד אותן בצד הכי דק של הפומפיה. להוסיף את המיונז, החרדל, הבצל, מלח ופילפל ולערבב.
בתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון