חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיני סופגניות ללא שמרים אווריריות וקלילות בצ`יק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"סופגניות - להיות או לא להיות ! brכמה קטנות ככה שובבות . brסופגניות קטנות ,כל כך קלילות וטעימות בכלום עבודה ,ללא שמרים brתופחות בטיגון ויוצרות קינוח משגע וטעים לחנוכה, זהירות ממכר!!" br
מיני סופגניות ללא שמרים אווריריות וקלילות בצ`יק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"סופגניות - להיות או לא להיות ! brכמה קטנות ככה שובבות . brסופגניות קטנות ,כל כך קלילות וטעימות בכלום עבודה ,ללא שמרים brתופחות בטיגון ויוצרות קינוח משגע וטעים לחנוכה, זהירות ממכר!!" br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבלילת הסופגניות:
2 חלמונים
2/3 כוס חלב
1 כף שמן
1 כוס קמח
2 כפות סוכר
2 חלבונים מוקצפים לקצף יציב
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון (לא חייב )
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית חלמונים ,חלב ושמן עד אחידות .
מוסיפים קמח וסוכר בהדרגה עד שהבלילה מגיעה למרקם חלק ומשיי.
מקפלים פנימה את החלבונים ,וזהו !!
זו בלילת הסופגניות שלנו ללא שמרים בצ`יק צ`אק וכל כך אווריריות וטעימות .
מחממים שמן בסיר טיגון או בסיר רגיל מעל אש לטיגון עמוק.
לוקחים בעזרת כף מנה מהבלילה וזולפים לשמן החם מזהיבים משני הצדדים ,מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג כך ממשיכים עד לסיום הבלילה.
מניחים בצלחת עמוקה ורחבה את 1/2 כוס הסוכר והקינמון (אם רוצים) מגלגלים בסוכר את הסופגניות ומגישים .
====== טיפ טיפון ======
ממליצה כדי להקל על הטלת הסופגניות בקלות , יש לשמן מדי פעם את הכפות .
כשמערבבים את הבלילה יש לשים לב שלא נשארים גושי קמח
הסופגניות מאוד טעימות גם ביום למחרת .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון