הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח
כוס שמן
2כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 ביצים
מיפ פושרים -2 כוסות בערך לפי הצורך
ביצה +שומשום למריחה
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים את המלח בסוף ולהוסיף את המים בהדרגה ללוש לבצק נעים ורך לעטוף בניילון נצמד את קערת הבצק ומגבת ולהתפיח עד הכפלה כ 50 דקות לערך
כשתפח ללוש אותו שוב ועל משטח מעט משומן לחלק אותו לחצי (להכנת 2 חלות)וכל חצי לחלק ל3 לקלוע לצמה למרוח בשמן מעורבב עם ביצה ולפזר שומשום וקצח .על כל עלה לגוון להתפיח במשך חצי שעה בתוך התנור(לא מחומם)
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות למשך 20דקות עד שמשחים! שבת שלום!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון