חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שלה זרד - ממתק פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא לוותר
שלה זרד - ממתק פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא לוותר
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ונקי
כמה חוטים של זעפרן
3/4 כוס סוכר
50 גרם פיסטוקים חתוך לרבעים
אופן ההכנה
לבשל את האורז עם מים עד שיתרכך
לאחר מכן לכן להוסיף את חוטי הזעפרן + הסוכר עד שמתקבל צבע צהוב יפה
לקראת הסוף יש להוסיף את חתיכות הפיסטוק חלבי לערבב היטב
לא צריך להיות נוזלי
לאחר מכן טועמים ואם יש צורך בסוכר יש להוסיף עוד רבע כוס
לערבב עם שימס הסוכר ולמזוג לתוך קערית (לא שטוחה)
(האורז חייב להיות מבושל היטב, אבל לא דייסתי )
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון