הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ונקי
כמה חוטים של זעפרן
3/4 כוס סוכר
50 גרם פיסטוקים חתוך לרבעים
אופן ההכנה
לבשל את האורז עם מים עד שיתרכך
לאחר מכן לכן להוסיף את חוטי הזעפרן + הסוכר עד שמתקבל צבע צהוב יפה
לקראת הסוף יש להוסיף את חתיכות הפיסטוק חלבי לערבב היטב
לא צריך להיות נוזלי
לאחר מכן טועמים ואם יש צורך בסוכר יש להוסיף עוד רבע כוס
לערבב עם שימס הסוכר ולמזוג לתוך קערית (לא שטוחה)
(האורז חייב להיות מבושל היטב, אבל לא דייסתי )
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון