הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון , תפו"א אדמה מגורד דק, בצל בגורד דק , תבלינים לערבב ולשים בצד
חבילה , שמיר, פטרוליזה, קוזברה קצוצים
2 בצלים
5 ביצים
ו-עוד 5 ביצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
להכין מהבשר הטחון עגולים קטנים (קצת יותר גדולות מגולות) לטגן ולשם בצד
לטגן את כל הירק עם 2 הבצלים עד שנפח הירק יורד
לאחר מכן לערבב את העיגולי בשר הטחון + הירק להוסיף תבלינים ו-2 כוסות מים
+ 5 ביצים ולערבב היטב ולהמשיך לבשל
לאחר שהביצים התקשו בתוך הירק
לשבור מעל 5 ביצים נוספות (כמו ביצת עין ) לבשל עד ההצהוב של הביצה מתקשה
להגיש עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון