הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית לבנה ויפה
1 חבילה פטרוזליה
1 בצל מגורד
3 ביצים
1/4 כוס פרורי מצה
תבלינים
ו-חצי כוס פרורי י מצה נוספים
אופן ההכנה
להפריד את פרחי הכרובית ולבשל במים ומלח במשך 20 דקות ולקרר
בינתיים לקצוץ את הפטרוזליה לשים בקערה להוסיף את הביצים + הבצל המגורד
ו-1/4 כוס פרורי מצה + פרחי הכרובית + התבלינים ולערבב היטב בעדינות (לא למעוך)
ליצור קציצות אובליות יפות
לטבול בפרורי מצה משני הצדדים
ולטגן בשמן חם משני הצדדים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון