הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 נקניקיות
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
5 ביצים
קופסא עגבניות חתוכות
2-3 שיני שום
כפית פלפל צו'מה
תבלינים
אופן ההכנה
לפרוס את הנקניקיות לפרוסות ולטגן לאחר 5 דקות להוסיף בצל מגורד לטגן עד לשקיפות
הבצל , להוסיף את התפוח האדמה וקופסאת העגבניות (אפשר חצי קופסא) להוסיף את כל
תבלינים + שיני שום קצוצים לערבב היטב ולבשל כמה דקות
לאחר מכן לשבור את הביצים ולכסות את המחבת במכסה כמה דקות עד שהביצים מתקשות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון