הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי מכל סוג שהוא
חבילה רצועות עוף חתוכות לשנים
קופסא עגבניות חתוכות
1 חציל בינוני קלוף חתוך לרצועות בגודל אצבע
1 בצל מגורד
2-3 שינים שום קצוצים
1 ביצה
כף גדושה חרדל
תבלינים
אופן ההכנה
לערבב את הביצה עם החרדל בתוך קערה עמוקה היטב היטב שלא יהיו גושים
להוסיף את רצועות העוף לערבב עד שכל העוף מכוסה ברוטב לשים בצד לשעה
לאחר שעה לטבול את הרצועות העוף בקמח מצה ולטגן ושים בצד לספיגת השמן
באותו שמן אפשר לטגן את את החציל לשים בצד לספיגת השמן
לקחת סיר לשפוך בפנים את העגבניות החתוכות + השום , הבצל והתבלינים
להוסיף את החציל המטוגן + רצועות העוף ו לבשל על אש קטנה מס' דקות
בינתיים לבשל את הספגטי כמו שכתוב על העטיפה
לקחת קערה למזוג בפנים את הספגטי ומעל לשפוך את הרוטב
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון