הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס חומוס
חצי כוס מש
חצי כוס שעועית אדומה
חצי כוס עדשים ירוקות
חבילה פטרוליזה קצוצה
חצי חבילה תרד קצוצה
חופן איטריות רחבות
1 לפת קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל גדול מטוגן
אופן ההכנה
להשרות את הקטניות כל הלילה במים
לאחר מכן לסנן לשים בסיר להוסיף 6 כוסות מים ולבשל
לאחר שהקטניות מבושלות להוסיף את הפטרולזיה + התרד
וקוביות הלפת
ולהמשיך לבשל כמה דקות עד שהלפת מתרככת
לאחר מכן להוסיף חופן איטריות רחבות
לבשל דקה או שניים
ולכבות את הגז
לצריך לצאת כמו דייסה רכה אבל לא דלילה
לאחר שהאיטריות מבושלות למזוג לצלחות ולפזר מעל את הבצל המטוגן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון