חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רושתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאור
רושתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאור
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס חומוס
חצי כוס מש
חצי כוס שעועית אדומה
חצי כוס עדשים ירוקות
חבילה פטרוליזה קצוצה
חצי חבילה תרד קצוצה
חופן איטריות רחבות
1 לפת קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל גדול מטוגן
אופן ההכנה
להשרות את הקטניות כל הלילה במים
לאחר מכן לסנן לשים בסיר להוסיף 6 כוסות מים ולבשל
לאחר שהקטניות מבושלות להוסיף את הפטרולזיה + התרד
וקוביות הלפת
ולהמשיך לבשל כמה דקות עד שהלפת מתרככת
לאחר מכן להוסיף חופן איטריות רחבות
לבשל דקה או שניים
ולכבות את הגז
לצריך לצאת כמו דייסה רכה אבל לא דלילה
לאחר שהאיטריות מבושלות למזוג לצלחות ולפזר מעל את הבצל המטוגן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון