חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עוף ודלורית ברוטב תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עוף ודלורית ברוטב תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ דלורית גדולה קלופה ומרוקנת מגרעינים וחתוכה גס (או דלעת רגילה במשקל דומה - קלופה)
30 גר שורש גיינגיר קלוף 1 חתיכה באורך 3 ס"מ ובעובי 2 ס"מ
2 שיני שום קלופות
2 גבעולי בצל ירוק מופרדים לחלק הירוק והלבן ? או עירית + בצל לבן קטן
500 ג? חזה עוף טחון
40 גר (1/3 כוס) פירורי לחם/ פרורי מצה
2 כפות רוטב סויה
¼ כפית מלח
פלפל שחור גרוס
שמן קנולה לטיגון
לרוטב תאילנדי מהיר:
1/4 כוס רוטב סויה
¼ כוס מיץ לימון
1 כף חומץ אורז
אופן ההכנה
לקציצות:
1. טוחנים דלורית, ג?ינג?ר, שום ואת החלק הלבן של הבצל הירוק במעבד מזון עד לקבלת פירורים דקים. את החלק הירוק של הבצל חותכים לחתיכות באורך של ס"מ.
2. מניחים את חזה העוף הטחון בקערה עם פירורי הלחם, החתיכות של הבצל ירוק ומוסיפים את תערובת הדלורית הטחונה. מתבלים בסויה, מלח, ופלפל ומערבבים היטב. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
3. יוצרים קציצות שטוחות בקוטר 4 ס"מ. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
4. מכינים את רוטב הפונזו על ידי עירבוב כל מרכיביו בקערית, ומגישים לצד הקציצות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון