חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מפרום תפו"א /וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
מפרום תפו"א /וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 תפוח אדמה
2 חצילים
רבע קילו בשר טחון
קופסת עגבניות מרוסקות
1 בצל מגורד
2 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
לקלף ולשטוף את התפוח האדמה והחצילים ולחתוך לפרוסות עבות לאחר מכן
לחתוך את הפרוסות כמו סנדביץ עם חיבור (לא עד הסוף)
לתבל את הבשר הטחון עם בצל מגורד דק + תבלינים לערבב היטב לקחת כדור קטן
מהבשר לשטח אותו בתוך סנדביץ החציל והתפוח אדמה ולטבול בקמח מצה וביצה
ולטגן בשמן חם לשים בצד
לקחת סיר לשפוך לתוכו את העגבניות המרוסקות + בצל מגורד + שיני השום ותבלינים
להביא לרתיחה
לאחר מכן לקחת את פרוסות התפו"א האדמה המטוגנים לשים בעדינות בתוך הסיר
ולבשל 10 דקות ואז להוסיף את פרוסות החציל להמשיך לבשל כמה דקות ולכבות הגז
מגישים עם קוסקוס או אורז לבן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון