הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר שריר
1/2 1 כוסות פול טרי
1 בצל קצוץ דק
4/5 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
כמון
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לטגן את נתחי הבשר בסיר, לתבל עם מלח פלפל שחור , פפריקה מתוקה לערבב לכסות עם מים
ולבשל על אש בינונית כשעתיים עד שהבשר רך. להוציא את הבשר לחתוך לקוביות קטנות
את מי הבישול לשמור.
בסיר רחב לטגן בצל עד להשחמה קלה , להוסיף את הפול, שום כתוש, האורז ועשבי התיבול ולערבב.
לקערה להעביר ממי הבישול של הבשר 1/2 3 כוסות ,אם חסר נוזלים להוסיף מים, לתבל
עם מלח, פלפל שחור גרוס , פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף ומעט כמון, לטעום ולשפר תיבול,
לצקת על האורז לערבב לבשל ברתיחה עד שכל המים נספגים באורז, להנמיך לאש בינונית
לשים מבודד בין האש לסיר,לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל כ-20 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון