חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאפל ממולא בבשר קצוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלאפל ממולא בבשר קצוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2קילו גרגירי חומוס
1כפית סודה לשתיה
1 צרור פטרוזליה
1/2 צרור קוסברה
1 כף כוסברה גרגירים
1 פלפל חריף
1 בצל בינוני
3 שיני שום קלופות
חצי כף מלח
2 כפיות פלפל שחור
11/2 כף כמון
1 כפית עמילן
כף מלח
למילוי:
250 ג"ר בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
1 כפית סומק
אופן ההכנה
משרים את החומוס ללילה במים מסננים.
במטחנת בשר טוחנים את כל החומרים פעמיים )במעבד מזון יש לטחון
תחילה את כל הירק ורק לאחר מכן את החומוס לגרגירים קטנים לא
למחית(מוסיפים את התבלינים)
מוסיפים מים עד לקצה יכולת הספיגה בערך ככוס
מוסיפים כף עמילן וממתינים מספר דקות עד לקבלת עיסה יציבה יחסית
באם יש עדין עודף נוזלים להוסיף כפית עמילן.
למילוי מערבבים יחדיו את הבשר הטחון והבצל הקצוץ
מתערובת הפלאפל יוצרים קציצה על היד וטוחבים את מלית הבשר
וסוגרים כמו בקובה ביד רטובה
להרתיח שמן עמוק עד למידת חום בינונית עד גבוהה ולטגן עד להזהבה /
השחמה של הכדורים באם השמן יהיה חם מדי הכדורים ישחימו מבחוץ אבל
לא יתבשלו היטב מבפנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון