הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית
גזר
קישוא
מלפפןן
פלפל ב-3 צבעים (אדום, ירוק צהוב)
1 פלפל חריף
כרוב
כוס וחצי חומץ
2 כפות צלח גס
כף כורכום
אופן ההכנה
לחתוך את הירקות ולשטוף היטב
לשים בתוך צנצנת מזכוכית להוסיף כוס וחצי חומץ + 2 כפות מלח + כף כורכום
ומים עד סוף הצנצנת לסגור לנער את הצנצנת עד שהמים הופכים להיות צהובים
מניחים בצד
במשך 3 ימים יש לנער היטב את הצנצנת עד שכל הכורכום נספג
טועמים את המים אם חסר מלח יש להוסיף כפית כפית
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון