חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארין הודו/עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארין הודו/עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 קילו בשר הודו (עדיף שוקיים) או 3 קילו בשר עוף
6 כוסות מים
2 קוביות מרק עוף
1 עלה דפנה
1 כפית מלח
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית טימין
1 כפית מרווה
2 שיני שום,
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
6 יח' גמבה אדומה חמוצה חתוכה לקוביות
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
*לביטחון נוסף להקרשה ניתן להוסיף כף זלטין לנוזל
אופן ההכנה
1. בסיר עם 3 ליטר מים רותחים מבשלים ההודו / עוף, המרק, עלה דפנה, מלח. מכסים ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, כ - 2 שעות.
2.מניחים את הבשר בצד להתקרר.
3.לסיר עם נוזלי העוף מוסיפים את היין עד לרתיחה.
4.מסירים את הבשר מהעצמות לרבות, גידים, עצמות.
5.מעבירים את הבשר למגימיקס ומפעילים בפולסים מןסיפים תימין, מרווה, בצל, שום, פטרוזיליה, ופלפל שחור.
6.מערבבים בקערה את נוזלי הבישול וכל שאר החומרים
7.שופכים ומעבירים את הכל לתבנית אינגליש קייק מכסים בניילון נצמד ןומקררים עד להקרשה, לפחות 6 שעות.
8.משחררים באמצעות העברת סכין חדה בדפנות , טובלים במים חמים למשך 5 שניות, ואז הופכים על גבי צלחת הגשה ופורסים.
מגישים עם לחם, חסה, התבלינים על סנדוויצ 'ים, או לשרת רגיל. הכמות: 6 מנות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון