חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי הבקר של אמא שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר בסיסי טעים טעים
צלי הבקר של אמא שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר בסיסי טעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 ק"ג נתח בשר מס 5 (כתף מרכזי)
3 בצלים גדולים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל חריף גרוס עבה
4 כפות שמן זית
*** תוספות אפשריות
1 כפית טימין
3 שיני שום מעוכות
1 כפית רוזמרין
אופן ההכנה
1. בסיר עבה עם מעט שמן זית "סוגרים את הבשר היטב"
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שקיפות
3. מוסיפים את המלח והפלפל הגרוס לעוד חצי דקה טיגון
4. מכסים את התבשיל במים רותחים ועוד חצי כוס
5. מביאים לרתיחה ומנמיחים את האש לאש קטנה ומכסים ל 2-3 שעות עד שמתרכך
(בודקים שיש מספיק נוזלים מדי פעם)
לקראת סוף הבישול מסירים את המיכסה ומצמצמים את הנוזל עד ל 1/4 מהנתח
6. מוציאים את הנתח לקירור על קרש חיתוך ל 10 דקות
7. חותכים לפרוסות רצויות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון