חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרעי עוף/שוקי הודו חגיגיות ומתוקות בנוסח הרי האטלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרעי עוף/שוקי הודו חגיגיות ומתוקות בנוסח הרי האטלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 בצלים
8 בצלצלים (שאלוט) קלופים
1 כוס שמן
1.5 ק"ג חלקי עוף (כרעיים, שוקיים,ירכיים) או שוקי הודו
4 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות או תפוחי אדמה
16 שזיפים שחורים
16 משמשים
100 גרם צימוקים
1 כוס יין מתוק
3 כפות סוכר
2 כפות מרק עוף
מלח, פלפל
1 כף קינמון
אופן ההכנה
1.קולפים את הבצלים וחותכים לרצועות. מניחים במחבת גדולה עם הבצלצלים, ומטגנים בשמן עד שמשחימים. מוציאים מהמחבת ובשמן שנותר משחימים את הבשר. מוציאים מהמחבת ומשחימים את הבטטות ותפוח האדמה .
2.בסיר גדול או בקדרה (המתאימים לבישול על הגז ובתנור) מניחים את הבצלים המטוגנים, עליהם את הבטטות תפוחי אדמה והבשר. מוסיפים את השזיפים, המשמשים והצימוקים. יוצקים על הכל את היין וכוס מים מעורבים בסוכר ובכל יתר התבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 10-20 דקות.
3.מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מעבירים את הסיר לתנור וממשיכים לאפות 1-1.5 שעות. יש לבדוק את תכולת הסיר במהלך הבישול ולהוסיף עוד מים רותחים אם התבשיל נראה יבש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון