הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג תפוחי אדמה (חתוכים לפיסות בגודל 1X1 ס"מ)
3 בצלים בינוניים (קצוצים דק)
סלסלת פטריות שמפיניון (חתוכים לרבעים)
4 פטריות פורטובלו (חתוכים לפיסות בגודל 1X1 ס"מ)
7-8 נקניקיות או 2 קבנוס (חתוכים לטבעות בעובי 0.5 ס"מ)
1 כוס מים (שיכסה כמעט את כל התכולה)
מלח ופלפל שחור על פי הטעם
כף פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
קולפים בצלים וקוצצים דק,
קולפים תפוחי אדמה וחותכים לריבועים בגודל 1X1 ס"מ.
חותכים את הפטריות שמפניון לרבעים,
חותכים את פטריות הפורטובלו לריבועים בגודל 1X1 ס"מ
חותכים את הנקניקיות/ קבנוס לטבעות בגודל 0.5 ס"מ
משחימים את הבצל בשמן שבסיר עד הזהבה.
מוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן את נתחי הנקניקיות וממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים יחד תוך כדי בחישה במשך כ- 2 עד 3 דקות נוספות.
מכניסים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, מבשלים יחד הכל במשך כ- 2 דקות נוספות
מפזרים פפריקה פלפל שחור ומלח לפי הצורך ויוצקים מים עד שלושת רבעי מגובה תפוחי -האדמה.
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך תפוחי האדמה (במשך כ -20 דקות.)
משפרים טעמים ע"י הוספת מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון