חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה הודו מתובלת בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה שנעשית בסיר בישול איטי מדהימה קל ופשוט וטעים טעים
פסטרמה הודו מתובלת בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה שנעשית בסיר בישול איטי מדהימה קל ופשוט וטעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה הודו פיקנטית
חומרים
חצי חזה הודו נקבה(בערך 1.2 קג)
מלח , פלפל שחור גרוס עדין
פפריקה חריפה/מתוקה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף חרדל דיז'ון , כף דבש
רבעי שיני שום טריות (אופציה)
1 כוס יין לבן
לסיר עצמו - 8 כדורי אלומיניום בגודל פינג פונג
אופן ההכנה
אופן הכנה
בעזרת סכין חדה, מחוררים חורים בחזה הודו משני צדדיו. נועצים בחורים רבעים של שיני שום.
מורחים את החזה במלח , פפריקה חריפה (או מתוקה) ומצפים אותו בפלפל שחור גרוס עדין. מערבבים בקערית את הצ'ילי, החרדל והדבש ומורחים את החזה משני צדדיו ברוטב. עוטפים בנילון ושמים במקרר ליממה או שתיים.
בישול
1.סיר בישול איטי מפזרים בתחתיתו את כדורי נייר האלמונים באופן שווה
מעל מניחים את חזה ההודו מוסיפים את כוס היין הלבן וסוגרים את המכסה
2. מפעילים את הסיר לטמפרטורה גבוהה למשך 6 שעות
*רצוי לאחר 3 שעות לפתוח ועם כף להרטיב את ההודו ברוטב
בגמר הבישול מוציאים לרשת לחצי שעה לפחות ואז לחתוך לפרוסות דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון