הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים צנצנת אחת ליטר שניתן לסגור
1 קילו דג מלוח שלם , מחבית
8 גבעולי שמיר (יח')
1/2 כפית זרעי כוסברה
1 כפית פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
1 בצל קטן
1/4 כוס חלב
1/2 כפית מלח גס
1 כוס מים
1/2 כפית פרורי צילי
אופן ההכנה
1. בתחתית הצנצנת מניחים את השמיר התבלינים ושאר חומרי המישרה
2. מעל מסדרים את הדג והנוזלים
3. מערבבים הכל בעדינות
4. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר ל 24 שעות
5. פותחים ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון