הוראות הכנה
מרכיבים
1 גמבה אדומה
1 גמבנה ירוקה
1 גמבה צהובה
1 חציל
כף אריסה
מיץ מלימון עסיסי
3 שיני שום קצוצים
מעט מלח
אופן ההכנה
לחתוך את ההפילפלים לרצועות דקות (לא יותר מידי)
לקלף את החצילים לחתוך לפרוסות ולאחר מכן כל פרוסה לרבע
לטגן את החצילים לשים בצד לספיגת שומנים
להמשיך ולטגן את רצועות הפלפל עד שהם משחימים מעט
להוציא לשים בצד לספיגת שומנים
לאחר מכן לקחת קערה עמוקה לשים בתוכו את כל החומרים לערבב היטב
להוסיף את הירקות המטוגנים לערבב בעדינות
להמתין מס' שעות וביתאבןן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון