הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קורקבנים (רצוי הודו)
3 כפות שמן
2 בצלים גדולים קצוצים דק
4 שיני שום קצוץ דק
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כורכום
1 כפית מלח (זהירות יכול להיות שהקורקבנים מומלחים)
2 עגבניות בשלות, קצוצות
1 קופסא גרגירי חומוס או 1 כוס חומוס קפוא
5 תפוא"ד קלופים וחתוכים לשישיות
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם השמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים יחדיו כ 3 דקות עד קבלת צבע אדום עמוק מוסיפים את העגבניות הקצוצות והתבלינים ומערבבים עוד כדקה
2. את התפוא"ד והחומוס מוסיפים כ 20 דקות לפני גמר הבישול (לאחר שעה)
3. מוסיפים את הקורקבנים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, מכסים ומעבירים לאש בינונית ומבשלים כשעה ומחצה או עד שהקורקבנים רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון