חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קורקבנים בנוסח מראקש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קורקבנים ברוטב עגבניות מלווה בחומוס ותפוא"ד
צלי קורקבנים בנוסח מראקש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קורקבנים ברוטב עגבניות מלווה בחומוס ותפוא"ד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קורקבנים (רצוי הודו)
3 כפות שמן
2 בצלים גדולים קצוצים דק
4 שיני שום קצוץ דק
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כורכום
1 כפית מלח (זהירות יכול להיות שהקורקבנים מומלחים)
2 עגבניות בשלות, קצוצות
1 קופסא גרגירי חומוס או 1 כוס חומוס קפוא
5 תפוא"ד קלופים וחתוכים לשישיות
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם השמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים יחדיו כ 3 דקות עד קבלת צבע אדום עמוק מוסיפים את העגבניות הקצוצות והתבלינים ומערבבים עוד כדקה
2. את התפוא"ד והחומוס מוסיפים כ 20 דקות לפני גמר הבישול (לאחר שעה)
3. מוסיפים את הקורקבנים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, מכסים ומעבירים לאש בינונית ומבשלים כשעה ומחצה או עד שהקורקבנים רכים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון