חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכי עוף או כרעיים מצופים ברוטב תפוזים עמוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בציפוי חמוץ מתוק בסיר בישול איטי מעמידים בבוקר וחוזרים אחרי 4.5 שעות ואוכלים
ירכי עוף או כרעיים מצופים ברוטב תפוזים עמוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בציפוי חמוץ מתוק בסיר בישול איטי מעמידים בבוקר וחוזרים אחרי 4.5 שעות ואוכלים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 - 8 ירכי עוף או כרעיים ללא עור
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס ריבת תפוזים
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון
3 כפות קטשופ
קמח עבור ציפוי חלקי העוף
נייר כסף לציפוי תחתית סיר הבישול האיטי
אופן ההכנה
מצפים את תחתית סיר הבישול בנייר כסף (מונע מלחמת ניקוי בסוף
1. חובה להסיר את העור וחלקי שומן (למניעת חריכה)
2. מקמחחים היטב את כל חלקי העוף
3. מסדרים את חלקי העוף בתחתית הסיר
4. בקערה מערבבים מיץ תפוזים, ריבה, רוטב סויה, שום קטשופ. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הרוטב על ירכי עוף ומכסים את הסיר.
6. מבשלים בחם נמוך 5 שעות (מומלץ לאחר 4.5 שעות להסיר המכסה בכדי להסמיך את הציר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון