הוראות הכנה
מרכיבים
1בצל גדול קצוץ.
6 קישואים חתוכים לקוביות.
4 עגבניות רכות.
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
כוסברה
1 כוס חומוס מבושל.
3 כפות שמן.
1/4 כפית בהרט
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר ומטגנים מעט את הבצלים.
להוסיף את הקישואים ולהמשיך לאדות.
במעבד מזון לרסק את העגבניות, השום והכוסברה, להוסיף רסק עגבניות ולשפוך על הקישואים. להוסיף חומוס מבושל,מלח ופלפל שחור ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות או עד שהקישואים רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון